Prodaja i dostava se vrši isključivo na područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Moguće je ugovoriti prodaju i dostavu i u druge države članice EU i države koje nisu članice EU, ali isključivo pismenim putem u kontaktu s prodajnim osobljem tvrtke Nova splet d.o.o. na info@novasplet.hr ili broj telefona +38516064555. Svi uvjeti i cijene objavljene na Internet stranici i trgovini www.poslove.hr odnose se i vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
 

Minimalni iznos kupnje:

Za Hrvatsku 100,00 HRK (bez PDV-a)

Za Sloveniju 15,00 EUR (bez PDV-a)
 

Naknada za uslugu dostave iznosi:

Za Hrvatsku:    7,50 EUR po Zaključku narudžbe, tj. po jednoj Potvrdi primitka narudžbe/Pozivu na plaćanje (po jednom zaključenom poslu) (bez PDV-a)
*za pošiljke koje prelaze duljinu, širinu ili visini od 100 cm (1m) na navedenu cijenu zaračunava se dodatak od 3,50 EUR (bez PDV-a)

Za Sloveniju:   15,00 EUR (bez PDV-a)
*eventualni posebni uvjeti za van standardne narudžbe biti će naknadno komunicirani kupcu

 

Nova Splet d.o.o. ne garantira za dostavljačku službu putem koje se vrši dostava, koja je neovisna tvrtka, te se uvjeti dostave definiraju Općim uvjetima poslovanja dostavne službe koja vrši dostavu.

Definirana cijena vrijedi za pakete maksimalne težine 20 kg, maksimalnog obujma od 1m i 340 cm (2xvisina + 2xširina + najduža stranica paketa), a cijena uključuje otoke i otočna mjesta na koja po svojim uvjetima dostavlja angažirana dostavna služba.

  Uvjeti - Sve