Uvod

Nova splet tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u dizajniranju, proizvodnji, održavanju i distribuciji specifičnih proizvoda i materijala koji služe plasmanu, razlikovanju i isticanju proizvoda, usluga i informacija komercijalne i javne namjene. Naša ponuda obuhvaća proizvode i materijale iz segmenta vizualne komunikacije (display rješenja), pribora i alata za unaprjeđenje prodaje (POS rješenja) te iz segmenta opremanja prodajnog mjesta (oprema i materijali za označavanje, izlaganje i olakšanje kupnje). Individualan pristup, razumijevanje potreba klijenata, sudjelovanje u razvoju, pripremi, realizaciji te u mjerenju rezultata implementiranih rješenja razlozi su povjerenja ukazanog od strane naših klijenata i platforma s koje gledamo u budućnost.

We simply improve sales

Povijest

Nova splet je osnovana 1991. godine, s ciljem plasmana određenih grupa prehrambenih proizvoda na hrvatsko tržište. Plasmanom robe široke potrošnje, tvrtka razvija vlastite modele unaprjeđenja prodaje, informiranja, poticanja i olakšanja donošenja odluke o kupnji, na i izvan mjesta kupnje, te paletu djelatnosti proširuje u područje smišljanja, proizvodnje i distribucije POS (Point of Sale) materijala i promotivnih artikala. Razvojem poslovanja i tržišta, stvaranjem „moderne“ tržišne infrastrukture u području trgovine robom široke potrošnje, standardizacijom modela plasmana i uobličavanja funkcionalnosti i humanosti maloprodajnih mjesta, modela i principa izlaganja i isticanja proizvoda i informacija na prodajnom mjestu, Nova splet krajem 90-ih godina stasa i definira svoju misiju i viziju.

Danas je Nova splet inovator u POS i DISPLAY segmentu. Dugogodišnje iskustvo, redovita edukacija, kontinuirano praćenje i implementacija svjetskih trendova u Retail&Shopping segmentu povezivanja ponude i potražnje, timski rad, ambicija i poznavanje tržišta, alata i mehanika plasmana proizvoda i usluga naša je prednost u odnosu na konkurenciju i argument u odnosu na klijenta. Nova splet – We simply improve sales.